DE HOLLANDSCHE HAP

DE HOLLANDSCHE HAP Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 306 beoordelingen
10 jul 2020 om 21:51 Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Zeer slechte service, krijg telkens voicemail als ik ze bel. Ik eis mijn geld terug. Ik heb 90 minuten gezet bij bezorgtijd omdat ik verplicht wat in moet vullen. Maar nu 2 uur later heb ik nog steeds niks!
17 jun 2020 om 10:06 Helaas een teleurstelling: Prijs niet in lijn met kwaliteit. Bijna 10 euro voor een klein bakje vlees ... Bijna 10 euro voor een kippebout zonder groenten ed. Jammer denk echt dat er een markt is voor een goede en gezonde NL maaltijden. Jammer
16 jun 2020 om 19:19 Vond eten tegenvallen €3,75 voor heel klein stukje vlees bloemkool schotel was heel droog tegenvaller jammer
7 jun 2020 om 21:55 I owe my love of Dutch food to Hollandsche Hap. And service, of course. Utterly satisfied.
21 mei 2020 om 20:16 Geweldig eten en snelle en goede service
20 mei 2020 om 1:03 Essen war kalt und qualitativ sehr minderwertig! Wo die positiven Bewertungen her kommen, ist mir schleierhaft! Da Hunger ich lieber, als hier nochmal zu bestellen!
14 mei 2020 om 18:47 Eten was top iedereen de groetjes Miran
12 mei 2020 om 21:06 Heerlijk eten
30 apr 2020 om 21:05 Errugh lekker!!! en goed warm en snel bezorgd!!!
29 apr 2020 om 20:45 Ik had om half 7 eten besteld en had kwam om 5 voor 6. Voor het zelfde geld was ik niet thuis. En dan ??????
27 apr 2020 om 21:59 Super lekker gegeten!!! Altijd lekker eten hier en de klant staat voorop! Gulle porties, snelle bezorging, aardige bezorger. Aanrader!!!!